Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

Prikkels is het 2-maandelijkse blad voor de ZWVU-leden.

Prikkels is uitgevoerd in A5 formaat en bevat tussen 28 en 48 pagina’s redactioneel. De omslag is in kleur terwijl de katernen in zwart-wit zijn en van veel foto’s zijn voorzien.

Er is een intensieve interactie tussen Prikkels en de internetsite http://www.zwvu.nl

Wij nemen graag artikelen op van leden. Reisverslagen zijn favoriet, tips over hoe je aan boord allerlei zaken kunt verbeteren zijn even welkom. Ook andere verhalen krijgen een welkom onthaal bij de redactie. De redactie wordt gevormd door Fred Jansma.

AANLEVEREN KOPIJ EN FOTO'S VOOR PRIKKELS:
Kopij ontvangen wij graag per e-mail. Windowsgebruikers kunnen het best in Microsoft Word aanleveren. Heeft u een andere tekstverwerker, plak uw tekst dan liever in de body van uw emailbericht. Ook foto's kunnen als attachment aan een email worden meegestuurd. Liefst in JPG formaat. Bent u nog niet actief op de digitale snelweg, ook uw getikte of geschreven pennenvruchten zijn zeker welkom.

WAAR KUNT U UW VERHAAL NAAR TOESTUREN:
Stuur uw verhaal en foto's naar Fred Jansma via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ADVERTEREN:
Met adverteren in Prikkels bereikt u direct 820 leden van de ZWVU. Deze leden bezitten samen 650 motor- en zeiljachten. Er liggen 500 boten in het water van de thuishaven. Daarnaast liggen nog eens maximaal 200 boten op de dijken en in de loodsen. 200 boten liggen in havens rond het IJsselmeer. In de winter verblijven er 800 schepen in onze loodsen en op het terrein.

De ZWVU behoort tot de top 10 in grootte van verenigingen van het Watersportverbond. In de gehele regio midden Noord-Holland is de ZWVU de grootste watersportvereniging.

Deze grote voor u interessante doelgroep krijgt tweemaandelijks het blad Prikkels toegestuurd. Dit blad is uitgevoerd in A5 formaat en bevat tussen 28 en 48 pagina’s redactioneel. De omslag is in kleur terwijl de katernen van veel foto’s worden voorzien. Er is een intensieve interactie tussen de Prikkels en deze internetsite.

U kunt hierin met uw reclameboodschap opvallend en effectief aanwezig zijn.

De tarieven zijn per jaar:

 

Hele pagina €575,-
Halve pagina €400,-
Kwart pagina €225,-
Achtste pagina €125,-

 


Wilt u een Prikkels eens inzien of nadere informatie wensen of er ruimte is in Prikkels, stuurt u dan een emailbericht naar de heer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijnde contactpersoon voor de Prikkels vanuit het bestuur.

NIET-COMMERCIËLE ADVERTENTIES VAN LEDEN
Kleine niet-commerciële advertenties van leden worden kostenloos in Prikkels geplaatst. Deze advertenties worden eveneens kostenloos geplaatst op de internetsite www.zwvu.nl

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder .