Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

Ga hier naar de website van de camping
Naast jachthaven Zwaansmeerpolder met bijna 500 ligplaatsen ligt de kleinschalige, door bomen en riet omgeven en daardoor intieme, camping Zwaansmeerpolder.
Camping Zwaansmeerpolder wordt, net als Jachthaven Zwaansmeerpolder, beheerd door de Stichting Jachthaven Zwaansmeerpolder (SJZ). 

Ideaal voor de watersportliefhebber, rustig gelegen, direct aan het Uitgeester- en Alkmaardermeer en recentelijk bezocht door inspecteurs van de ACSI-gids. De camping ligt midden in de natuur met vele mogelijkheden voor watersport, wandelen, fietsen en culturele uitstapjes.|
De gezellige dorpskern van Uitgeest ligt op 1,5 km afstand.

De camping kent naast vaste seizoensstaanplaatsen, ook zo’n 15 ruime staanplaatsen voor passanten waaronder 6 fraaie met schelpen verharde camperplaatsen.

Overzichtlucht

Elke standplaats heeft zijn eigen elektravoorziening met 6 ampére. Daarnaast zijn er op de camping diverse watertappunten voor algemeen gebruik beschikbaar en kan er gratis gebruik worden gemaakt van wifi (draadloos internet). Het toiletgebouw, dat in het seizoen iedere dag wordt schoongemaakt, is recent geheel vernieuwd en maakt een frisse en schone indruk. Het gebouw heeft een separaat dames- en herengedeelte met naast de toiletten ook wastafels en douches. Aan de achterkant van het toiletgebouw bevindt zich een stortplaats voor uw chemisch toilet en aan de voorkant zijn twee wasbakken met warm en koud stromend water voor de afwas. Alle genoemde voorzieningen zijn bij het huurtarief inbegrepen.

 

Op het terrein van de naastliggende jachthaven Zwaansmeerpolder, die vanaf de camping binnendoor bereikbaar is, ligt restaurant Havenrijk waar u onder meer heerlijk kunt lunchen of dineren. Naast de jachthaven, aan de andere kant van de camping, kunt u kano’s huren om het Uitgeester- en Alkmaardermeer te verkennen.
In de directe omgeving aan de zuidwestkant van het meer zijn ook zeil- en/of motorboten te huur.
Bij de ingang van de camping ligt een prachtig surfstrand met daarnaast een afgebakend gedeelte waar gezwommen en gespeeld kan worden.

Kortom, redenen genoeg voor een bezoek aan camping Zwaansmeerpolder om uw week-end of vakantie door te brengen.

U kunt zich bij aankomst melden bij het havenkantoor van de jachthaven. Daartoe volgt u na aankomst in Uitgeest de borden “jachthavens” en daarna het bord jachthaven Zwaansmeerpolder (of camping/receptie). U kunt zich dan melden bij de havenmeester in het havenkantoor (of bij diens afwezigheid in restaurant Havenrijk). Zij helpen u verder en niets kan een geslaagde vakantie of kort verblijf meer in de weg staan.

Tot ziens!

Routebeschrijving:
Neem op de A9, afslag 10 Castricum. Bij verkeerslichten linksaf (richting Krommenie).
Na ca. 200/300m linksaf richting Jachthavens Zwaansmeer.
Aan het einde Broekpolderweg rechtsaf. Na 700m linksaf en doorrijden tot camping.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder .