Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

Op 4 juli heeft de eerste zeildag voor Sailability vanuit onze thuishaven plaatsgevonden. Ondanks dat de opkomst iets onder de verwachting is gebleven zijn we blij dat het mogelijk is om vanuit onze thuishaven dit soort activiteiten te ondersteunen. U heeft kunnen zien dat er bij de hellingbaan een vlonder is bijgeplaatst. Vanaf deze plaats kunnen mensen met een lichamelijke beperking met hulp van vrijwilligers in 1 van de twee zeilboten wegvaren.

De komende maand zullen er een 3-tal dagen weer de mogelijkheid geboden worden om van de twee zeilboten gebruik te maken. Op 1, 15 en 29 augustus kunt u weer vanuit de Jachthaven Zwaansmeerpolder weer zeilen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.sailability.nl

De zeilbootjes zijn relatief rustig in onze haven terrecht gekomen. Maar zoals het hoort moeten de bootjes gedoopt worden. De begeleiding van sailability heeft besloten om de doop van de bootjes op 29 augustus a.s. omstreeks 13:00 uur te doen. Wij verzoeken u allemaal om te komen bij deze toch wel bijzondere happening in onze haven.

fotosalabilty

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder .