Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

Jachthaven Zwaansmeerpolder is sinds 1969 gelegen aan de zuidoever van het Alkmaarder- en Uitgeestermeer. De jachthaven is tevens de thuishaven van de vereniging ZWVU. Het beschikt over 475 zomerstallingplaatsen in het water en 100 plaatsen in overdekte loodsen. ’s Winters kunnen er tevens 300 schepen in de buitenlucht worden gestald. Naast de haven beschikt de jachthaven ook over een camping met een capaciteit van 24 vaste seizoenplaats en 12 passantenplaatsen (toercaravans/tenten).

De operationele regie van de haven en de camping wordt gevoerd vanuit het Havenkantoor onder leiding van onze havenmeester. Hierbij is ook een belangrijke rol weggelegd voor de groep vrijwilligers.

In de bezetting van het havenkantoor is een vacature ontstaan. Het betreft de vacature zoals in de titel genoemd.

Inhoud van de parttime functie (20 -30 uur/week):

  • Administratieve taken, zoals de ontvangst en verdere verwerking van binnenkomende facturen.
  • Facturen van zomer- en winterverhuur, inclusief de bijbehorende dienstverleningen
  • Bewaken van openstaande verkoopfacturen en daaruit voortkomende acties.
  • Het vervullen van de rol van gastvrouw/gastheer op het havenkantoor ten behoeve van nieuwe en bestaande klanten en passanten voor haven en camping.
  • Het administratief verwerken van balie - en internetreserveringen voor haven en camping.
  • In nauwe samenwerking met de havenmeester het toewijzen van lig- en standplaatsen zodanig dat haven en camping zo efficiënt mogelijk worden benut.
  • Verdere voorkomende taken behorende bij het werkzaam zijn op een havenkantoor

Wat bieden wij aan?

Een dynamische functie binnen het team waarbij flexibiliteit qua taakinhoud en tijdsbesteding belangrijke aspecten zijn. Met name wat betreft de tijdbesteding ben je werkzaam in een sterk seizoensgebonden omgeving, waarbij de zomerperiode, april t/m oktober, een ander dynamiek kent dan de winterperiode. Dit zal ook in de werkuren tot uitdrukking Via email  komen.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden volgen wij de HISWA cao. Qua salariëring bieden wij een passend salaris, inclusief 8% vakantiegeld.

Qua opleidingsniveau vragen wij minimaal MBO-4 niveau met affiniteit voor de eerdergenoemde taken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de aangeboden vacature, stuur dan een email met daarin je personalia en CV naar Stichting Jachthaven Zwaansmeerpolder.  Via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder . xswebdesign.com