Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

Ook dit jaar hebben we weer het jeugdzeilplan georganiseerd. We hadden 14 deelnemers. Het examen is afgelegd onder zwaardere wind dan dat de zeilertjes hadden gehad tijdens alle trainingen, maar allemaal geslaagd.

DSCF5416

Ieder jaar is het weer mogelijk dat de jeugdige leden van de ZWVU de Optimisten voor een aantal weken in bruikleen kunnen krijgen. Door het uitlenen van de Optimisten hopen wij dat de jeudige zeilers zich steeds beter gaan ontwikkelen en de aansluiting gaan vinden naar de zeilsport in het algemeen.

Ons bestuurslid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan u verder helpen om de Optimist uit te lenen. Als u een Optimist wilt lenen zal er een overeenkomst getekend worden door u en de ZWVU. Tevens zal u een borg van € 150,- cash moeten betalen als borg.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen op 0251-245996

De ZWVU draagt hoog in het vaandel dat de jongeren de kansen moeten krijgen om de watersport te kunnen beoefenen. Om dit te kunnen doen is er binnen de vereniging het JeugdZeilPlan. Het JZP wordt door enthousiaste vrijwilligers van de vereniging georganiseerd. Middels de cursus Jeugdzeilen kan uw kind spelenderwijs kennis maken met de watersport. Wij als verreniging hebben hiervoor een 8-tal Optimisten ter beschikking. Het JZP organiseerd een tweetal cursussen. Dit zijn Jeugdzeilen I en Jeugdzeilen II.

Zoals iedereen natuurlijk weet hebben wij ook dit jaar weer een leuke groep met beginnende zeilers. Onder begeleiding van de cursusleiders van het Jeugdzeilplan worden de kinderen spelenderwijs de regels van het zeilen aangeleerd.

In deze groep van zeilers zit ook iemand die voor school een opdracht kreeg om een website te maken. Via deze link kunt u lezen wat het zeilen in een Optimist allemaal inhoud.

Bekijk de webiste en laat weten via onze facebookpagina wat we er van vinden.

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder .