Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

feesta2016Live in de loods op zaterdag 25 juni 2016feestb2016

Vooraankondiging voor het zomerfeest 2016.

De feestelijke happening zal plaatsvinden op zaterdag 25 juni 2016, waarbij we starten met een borreluurtje om 17:30 uur, aansluitend aan het borreluurthe begint het buffet.

Feest2016

Vanzelfsprekend zorgt de Feest- en Activiteitencommissie weer voor een fantastisch optreden voor "LIVE IN DE LOODS" en een overheerlijk warm en koud buffet.

De drankmuntjes kunt u weer kopen bij de ingang voor € 0,75 per muntje.

Natuurlijk bent u ook weer verzekerd van de lotterij waarbij vele fantastische prijzen te winnen zijn.  

U kunt zich opgeven voor de feestavond door middel van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen met vermelding van uw naam, lidnummer, aantal volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar.

Indien u niet in bezit bent van een computer is er geen man overboord en kunt u gebruik maken van het inschrijfformulir wat u in De Prikkels kunt vinden en u kunt het inleveren op het havenkantoor.

Aanmelden voor Live in de Loods en het heerlijke buffet kan tot uiterlijk 18 juni, waarbij uw bijdrage € 15,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 bedraagt.

Gelieve het verschuldige totaalbedrag direct na inschrijving over te maken op bankrekeningnummer NL11 INGB 0000 2586 18 t.n.v. penningmeester ZWVU te Alkmaar o.v.v. uw naam, lidnummer en zomerfeest 2016. Wij hopen dat ook deze keer de opkomst onze verwachtingen zal over treffen!!

Dus schrijf u alvast in, U bent allen van harte welkom.

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder .