Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

Beste leden van de ZWVU,

Het zijn momenteel rare tijden. Door de coronacrisus zijn we gebonden aan regels die goed voor ons allemaal zijn om de cirsus samen onder controle te krijgen, maar gelijktijdig ook als erg vervelend worden gezien. We moeten bewust blijven nadenken om de regels in acht te nemen. Op de haven wil je contact hebben met de leden of je wilt iemand helpen om zijn boot aan te helpen meren maar al snel kom je in de 1,5m zone van elkaar. Een stapje terug doen is eerder noodzakelijk dan een helpende hand te bieden.

Vanwege de geldende maatregelen vanuit het RIVM heeft het bestuur van de ZWVU alle evenementen helaas moeten annuleren. Dit heeft ingehouden dat we geen opening van het watersportseizoen hebben gehad en dat eigenlijk alle boten stillentjes te water gaan voor diegen die dat willen. Andere evenementen zoals onze voorjaars ALV, jeugdzeilpan of het jaarfeest gaan niet door. Wat betreft de voorjaars ALV willen wij u informeren dat deze komt te vervallen en dat we alle zaken doortrekken naar de najaars ALV.

We worden nu een stil clubje met geen of heel beperkte momenten samen. Wij willen u dan ook sterkte wensen de komende tijd en wij als bestuur hopen u zo snel mogelijk onder normale omstandugheden weer te mogen ontmoeten op onze haven.

Voor nu geldt, houdt de regels in acht en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

 

Tjebbe-Jan de Bruijne 

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder . xswebdesign.com