Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

Als u als passant onze haven aan wilt doen bent u uiteraard meer dan welkom in deze mooie en gezellige haven. Als u bij aankomst afmeert aan de meldsteiger AL óf in de kraanbaan, en u zich meldt bij het havenkanoor zullen we kijken of er voor u een mooi plekje vrij is, meestal is dat zo!

Op de overige pagina's van deze site kunt u een impressie opdoen van hetgeen de haven biedt, onderstaand een aantal links die u een beetje wegwijs maken in de omgeving van onze haven.

Voor tarieven, klik op "tarieven" links in het menu. De passantentarieven staan onderaan deze pagina.

Restaurant het Havenrijk Als u uw boot hebt afgemeerd en u wilt gezellig op ons terras een goed glas drinken, loop dan even naar het restaurant. U zult verrast worden door de professionele maar hartelijke ontvangst. Een uitstekend diner na een prachtige vaardag is een mooi slot van de dag. In februari heeft ons restaurant een promotiefilm uitgebracht waarin ook een leuk beeld van de haven wordt weergeven. Bekijk dit filmpje via deze link

rest7

Wilt u het Havenrijk bellen om te reserveren? Bel 0251-313 937. Wilt u meer weten van het Havenrijk. Kijk dan op restaurant Havenrijk.

201105-haven4

Kanoverhuur De Aker

Naast de ingang van onze haven is kanoverhuur De Aker gevestigd. Voor heel redelijke prijzen kunt u hier een kano huren. Tevens zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor groepen. Voor meer informatie kijkt u op kanoverhuur de Aker.

Camping Aan de noordzijde van onze haven is een camping gevestigd. Daar staan een aantal vaste caravans van leden van de ZWVU. Er is evenwel voldoende ruimte voor uw tent, vouwwagen, camper of caravan voor een heerlijk ontspannen verblijf op onze haven. Meld u zich a.u.b. bij ons havenkantoor. Zij wijzen u een plek aan en verstrekken u een Sep-Key waarmee u kunt douchen en andere voorzieningen kunt betrekken.

Voor tarieven, klik op de tarievenlijst links in het campingmenu.

Gemeente Uitgeest Op de internetpagina van de gemeente Uitgeest vindt u veel mogelijkheden voor recreatie. Kijk op: de website van gemeente Uitgeest

Algemene info over de regio Kijk eens op de website startpagina van de regio of op de website van het Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer

meeroverzicht

haven camping 2009 11 large

 

 

 

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder .