Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

Beste wedstrijdzeilers,
 
Het begon als een mooie avond. Wat voorspelde regen, maar dat bleek ontzettend mee te vallen. Wat ook ging tegenvallen was de wind. Wat begon als een windje 2 Bft ging dat over in 0 tot 1 Bft.  Ik had af en toe het idee dat er zich persoonlijke doldrums werden gevormd. Maar goed, we hebben er toch 1 kort rondje uitgeperst. 
Aan de westzijde van het meer, in de ondiepe gedeeltes, hebben we weer plantengroei. De koers vanaf de S1 boei naar het Noorden is een oogstroute geworden. Dit keer was Paul met zijn nieuwe boot de klos. Hij was niet meer vooruit te branden.
De nazit was zoals gewoonlijk gezellig. Het Havenrijk bleef nog laat open. De prijzen zijn verdeeld onder een voorlopige uitslag. De definitieve is bijgesloten. Winnaar blijft Jeroen met  Carlos als bemanning. Tweede is Erik geworden. Hij heeft het verdient omdat hij de wedstrijd heeft gezeild tijdens een BBQ feestje. Goede dat je toch bent gekomen. Er wachten nu 2 flessen wijn op je. Leo is derde geworden en de worst is op. De wijn verrekenen we nog wel een keer.
Bert Heintzberger is aan de beterende hand en hij hoopt er begin juli weer bij te zijn.
 
Bijgaand de volledige uitslag.
 
Met dank aan Sake Ed, Jogchum en Iris.
vr.gr. Bert Munter

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder .